4, 5 en 6 september De Wereldhavendagen 2015

wereldhavendagen

De 38ste editie van de Wereldhavendagen komen eraan en 010FM is erbij. Zoals het nu laat aanzien verzorgt 010Fm een driedaagse live uitzending. We brengen een gevarieerd radioprogramma met allerlei leuke interacties. Kom naar onze mobiele studio, want naast de live uitzendingen zijn er bij 010FM leuke prijzen te winnen. De Wereldhavendagen is een fantastisch evenement voor het publiek. Waarbij u als ondernemer in contact kan komen met het publiek. Het evenement leent zich, gezien het karakter ervan en de prettige sfeer die er gedurende de drie dagen hangt, ook zeer goed om relaties te ontvangen en hen een bijzondere belevenis te bieden. 010FM geeft u de kans zich als bedrijf te profileren tijdens onze live uitzendingen op De Wereldhavendagen. Wij zullen u verwelkomen als gast in onze mobiele studio. Stuur op voorhand een aanmeldingsmail. De Wereldhavendagen is een belevenis voor iedereen, jong en oud, die van schepen, havens en maritieme avonturen houdt. Met spectaculaire demonstraties op het water, bezichtigingen van indrukwekkende schepen en spannende excursies in de haven.

Dit bericht is geplaatst in Radiozenders. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud